این خبر به معنای لغو بزرگترین خصوصی سازی کشور بود که در سال 89 به ارزش 9-8 هزار میلیارد تومان انجام شد و 50 درصد + یک سهام شرکت مخابرات به شرکت توسعه اعتماد مبین واگذار شد.
از همان زمان انجام این خصوصیسازی، جریان اصلاحات و فتنهگران فراری از کشور، سر ناسازگاری با این خصوصیسازی گذاشتند، زیرا شرکت توسعه اعتماد مبین را وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی معرفی میکردند.
انتقاداتی که این جریانات به خصوصیسازی مخابرات وارد میکردند، در حالی بود که در اکثر کشورهای پیشرفته جهان هم زیرساختهای مخابراتی در اختیار نیروهای نظامی است و هیچ کشور مستقلی، زیرساختهای مخابراتی خود را در اختیار افراد عادی و سرمایهگذاران خصوصی قرار نمیدهد و دلیل این کار هم ملاحظات امنیتی است.
به هر حال، انتقادات و کینهتوزیهای جریان اصلاحطلب و فتنه از مالک جدید مخابرات ادامه داشت. در دولت یازدهم نیز وزارت ارتباطات با شرکت مخابرات همراهی نکرد و دو سه سال اول با بازی با کارت قیمت تعرفهها، فشار مالی سنگینی به مخابرات وارد آورد.
نهایتا یک ماه پیش با عقب افتادن یکی دو قسط مخابرات، سازمان خصوصیسازی از فسخ این معامله خبر داد و مسئولان دولتی از برنامهریزی برای عرضه مجدد آن سخن گفتند.
در آن زمان، رسانههای زنجیرهای حامی دولت و اصلاحطلبان، جشن پایکوبی راه انداختند که خصوصیسازی مخابرات لغو شده است.
مثلا روزنامه شرق تیتر اول خود را به این موضوع اختصاص داد و با دروغگویی مدعی شد مخابرات، به قیمت مفت فروخته شده است.
ذوقزدگی رسانههای زنجیرهای از فسخ واگذاری مخابرات در حالی بود که اساسا مطابق قانون، سازمان خصوصيسازي نمیتواند قرارداد واگذاری شرکت مخابرات ایران را فسخ کند. طبق قرارداد، سازمان خصوصیسازی میتواند به میزان مبلغی که اعتماد مبین پرداخت نکرده، براي مثال سه یا چهار درصد مجموع سهام را بازگرداند و به دیگری واگذار کند.
نهایتا نیز در هفتههای اخیر هیئت داوری رای به نفع شرکت مخابرات داد و این شرکت هم این هفته اقساط معوق خود را پرداخت کرد.
سازمان خصوصیسازی هم در اطلاعیهای از تسویه بدهیهای خریدار سهام کنترلی شرکت مخابرات ایران و انصراف این سازمان از فسخ قرارداد منعقده خبر داد.
روابط عمومی سازمان خصوصی سازی با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد: پیرو اطلاعیه قبلی این سازمان به آگاهی می رساند نظر به این که خریدار سهام کنترلی شرکت مخابرات ایران در مهلت تعیین شده اقدام به تسویه بدهیهای معوق خود نمود، لذا این سازمان از تصمیم فسخ قرارداد منعقده با خریدار منصرف شد.
به نظر میرسد بازنده ماجرای یک ماهه لغو خصوصیسازی مخابرات، جریان اصلاحات و فتنهگرانی بودند که در یک ماه اخیر با ذوقزدگی منتظر لغو این خصوصیسازی بودند تا انتقام مجاهدتها و خدماترسانیهای نهادهای انقلابی در عصر یخبندان دولتیها را به این بهانه بگیرند؛ اما روسیاهی به اصلاحطلبان و رسانههای زنجیرهایشان باقی ماند.